torsdag 1. april 2010

Arrestér hele gjengen


Skjærtorsdag er som kjent dagen da Strømstad får smake den norske vårkåtheten på sitt værste. Tusenvis av norsk ungdom fyller opp bilene med sine, mer eller mindre, tvilsomme venner, og tar turen over til Harrygjengernes Mekka. Denne skjærtorsdagen er intet unntak, og flere er allerede blitt tatt hånd om av svenska polisen. Svenske myndigheter bør imidlertid ikke si seg fornøyde, før de har arrestert absolutt alle som ikke klarer å vise vanlig folkeskikk. Disse ungdommene er en skam for det norske folk, og bør egentlig hatt seg en omgang juling.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Helt enig!

1. april 2010 kl. 15:38
Anonym sa...

for noen år siden var jeg i sverige pga skjærtorsdan.. drakk dog kun et par øl det gjorde resten av de som satt i bilen utenom han som kjørte selvfølgelig.. vi holdt lav profil og bare koste oss med å se på alle bilene og det gode været.. vi kjørte jo i kolonna vi og men ser ikke helt grunnen til at vi skulle blitt arrestert!!

trenger ikke ta alle under samme kam!

1. april 2010 kl. 17:23
Anonym sa...

Jeg skjemmes når jeg hører dette. Ungdom fra Østfold må da ha noe annet å gjøre enn å drite seg ut i Strømstad. Jeg har hatt min del av fylletiden, men dette blir for dumt....

2. april 2010 kl. 02:47
Anonym sa...

For noen idioter!
De som reiser til Strømstad på Skjærtorsdag (for å drikke og råne i bilene sine) skjønner åpenbart ikke at de er er del av et freak-show. Desverre så nører dette ytterligere opp under svenskenes oppfatning av oss nordmenn som tullinger.
La svenskene beholde disse idiotene en stund. Gapestokk hadde kanskje vært en ide. Det er vel ikke akkurat de skarpeste knivene i skuffen vi snakker om her...

2. april 2010 kl. 02:58
Anonym sa...

Dom svenska ungdomar i strömstad är inte ett uns bättre. Broderfolket som önskar komma och svina och supa med likasinnade är varmt välkomna! :) Sen kan alltid dom som inte önskar att deltaga bara stanna inomhus. Det rör sig trots allt bara om nån dag om året.

2. april 2010 kl. 08:02
Anonym sa...

Nå må dere gi dere, skam dere for måten dere setter folk i bås på. Det er da ingen skam for Norge, bare se alle de svenskene som kommer til Halden senere på kvelden og blotter romper og det som verre er ut av bilvinduer. Er de en skam for sverige da??
Dette er en tradisjon som kanskje noen drar litt langt.. Men ikke alle gjør det. Dette er noe av det mest uinteligente jeg hr lest på lenge.

2. april 2010 kl. 10:44
Anonym sa...

Vi drar jo langt vekk fra dere fordi dere blir så flauve og synes det er så "patetisk" så spørsmålet er vel hvor lang må vi dra før vi får ha en dag hvor vi møtes, kose oss og leker oss litt... er ikke alle av oss som drikker og driter seg ut, noen av oss greier å være dønn edru og oppføre oss som folk flest.. kjedelig at dere skal dra oss alle under en kam, vi drar jo langt unna dere for å ikke "plage" dere med denne ene fest dagen vår... det at noen av oss drar dette litt langt ut, men hvordan skader dette dere? vi drar jo langt unna dere, så det ikke skal skade dere...

2. april 2010 kl. 20:08
Anonym sa...

juling?? sjalu dere som ikke fikk være med på festen i år da, nåh.
haha

4. april 2010 kl. 16:42

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB