søndag 4. april 2010

I Dubai havner du i fengsel for å kysse. På sin plass!

Et britisk par må sone en måned i fengsel i Dubai for å ha kysset hverandre i all offentlighet. De må også betale en bot på 1600 kroner, og de må reise fra landet etter endt soning. Det var en 38 år gammel kvinne som meldte i fra om den ulovlige kyssingen.

Straffen er på sin plass. Dette burde de ha visst når de besøker et muslimsk land. Når en er gjest i fremmed land, skal en følge de lover og regler som gjelder der. Slik er det for utlendinger som besøker Norge, og slik skal det være når vi besøker andre land.

3 kommentarer:

Anonym sa...

"Når en er gjest i fremmed land, skal en følge de lover og regler som gjelder der. Slik er det for utlendinger som besøker Norge"

Bortsett fra muslimer da. De gjør som de vil og følger sine egne lover - enten de er i Norge eller i andre land..................

4. april 2010 kl. 21:26
Anonym sa...

Enig, de tvangs gifter, kjønslemlester ol, selv om dette er imot norske lover...En bør alikevel ha respekt for de lover og regler som gjelder uansett hvor en befinner seg, selv om en mnd i fengsel gjerne er i drøyeste laget for et raskt kyss, hadde vel gjerne vert en annen sak med råklining opp etter restaurantveggen.

4. april 2010 kl. 21:33
Anonym sa...

Jeg skulle gjerne ha sett norge fritt fot muslimjævler. Dra til helvete hele gjengen, dere motbydelige omskjærte møkkapakk. Fy faen ta dere.

6. april 2010 kl. 15:19

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB