lørdag 3. april 2010

Tror du det er tilfeldig at nerden i køen har en Mac laptop?

Så er det i gang. Salget av den hypede iPad startet i dag klokka 0900 lokal tid i USA. Pressen var på plass for å ta bilder av de mange som hadde sovet i kø for å sikre seg de første utgavene av Apples nye plastikk-dings.

Men vent nå litt... Dette har vi vært vitne til før, og da het dingsen iPhone. Det er nemlig god reklame når folk er villige til å sove på gaten for å få kjøpe et produkt. Så god reklame at folk blir betalt for å danne kø. Og tror du det er tilfeldig at nerden på bildet har en Mac på fanget? Tenk deg om...

15 kommentarer:

Anonym sa...

iPad = iFail. Makan til produkt det ikke finnes noen reelt behov for skal man se lenge etter. Selv SAMTLIGE Apple-fanboys jeg kjenner syns iPad er det dummeste produktet på markedet på flere år. De har selvsagt rett.

3. april 2010 kl. 17:12
Anonym sa...

Du verden så mye gratis reklame Apple får fra oss som ikke er Apple fans. Kanskje vi skulle slutte å skrive så mye om Apple...

3. april 2010 kl. 17:20
Anonym sa...

Hehe, yeh, right :-)

3. april 2010 kl. 17:21
Anonym sa...

Det er vel nettopp fordi alle sier at dette er et kjempedumt produkt at Apple kommer til å gjøre det bra. Hadde det vært åpenbart for alle så ville vel alle produsentene ha laget et tilsvarende produkt for lenge siden, dvs en tablet pc for "folk flest".

Kom tilbake om to år, så vil du se at samtlige andre produsenter har kommet med konkurrenter, basert på Android eller andre ting.. Da er altså det dummeste produktet på markedet på flere år et produkt som alle andre produsenter prøver å kopiere.

Og dette er naturligvis ikke fordi Apple er flinke til å finne på nye ting, nei nei, det er bare pga markedsføring og hype, ingenting annet, sant?

3. april 2010 kl. 17:32
Anonym sa...

Apple klarer det igjen! De skaper et behov man ikke viste man hadde. De klarte det med iPhone (nå er det jo en million wannabe iPhones på markedet) og de klarer det med iPad. Jeg elsker den!!! Prøver å finne gode grunner til å legge meg med den i kveld. Vedder høyre hånd på at om 1-2 år finnes det en haug med dårlige iPad android kopier som sutreungene skal argumentere for er bedre.. Heia Apple!

3. april 2010 kl. 17:35
Unknown sa...

Ipad er faktisk bedre en hva folk tror. Selv kommer jeg aldri i hele mitt liv til å ta i en selv om jeg får betalt for det. Jeg HATER alt som har med apple å gjøre. Men vis man tenker litt så er det faktisk sinnsykt bra. Tenk på alle skolebøkene man kan slutte med? Bare kjøpe et lite program til 20 kroner istedet for en bok du må dra med deg overalt. Genialt er det, Men dessverre så er jo konseptet her ganske gammelt. T.o.m. Navnet ipad er jo stjålet. Hadde selv noe som lignet på en ipad for 4? år siden. Men den ble ødelagt etter at jeg prøvde å slå en klassekamerat i hodet med den.
Absolut ingenting har apple kommet med selv. Det er alt bare noe dem har stjålet selv.. tragiske folk som ikke kjenner til noe av historien til apple.

3. april 2010 kl. 18:18
Anonym sa...

HAHAHA.. Bare Apple klarer å sette så mange følelser i sving!

-Og fortsatt er det mange forståsegpåere som tydeligvis vet best..
Hva med å vente til dere faktisk har prøvd den før dere sier det er dritt? Jeg stiller med null forutinntagelse og åpent sinn. Om det står Apple eller Banana på eska har lite å si.


Kom igjen! Slapp av!! ;)

3. april 2010 kl. 19:41
Håkon Sparre sa...

Satser heller på Apple Wheel
http://www.lysrom.no/snarvei-til-mitt-hode/70-apple-wheel-gar-rundt-og-rundt.html

3. april 2010 kl. 19:43
Anonym sa...

Se de danser rundt gull-kalven!:)

3. april 2010 kl. 20:18
Anonym sa...

Vel legg merke til at dama til venstre åpenbart har en pc, og ikke mac. Busted

3. april 2010 kl. 21:06
Anonym sa...

Kun idioter som lager en blog om hvor lite de liker et produkt fordi det er apple som har lagd det :P jeg hadde PC før, ble pissed av alle problemer og virus osv. så byttet til Mac, vært storfornøyd siden.. Kan ikke si at noe er dritt når man ikke en gang har gitt det en sjanse, dust..

3. april 2010 kl. 21:28
Anonym sa...

Selv har jeg i et halv år ønsket å kjøpe meg Archos sin håndholdte bærbare Archos 9" Tablet Windows 7 PC. Ja riktig det er et ekte bærbar PC som er midt mellom en mini bærbar nett PC og en standard bærbar PC. Den har innebygget programvare som Lotus Symphony 2010 Office pakken og den fungerer med nærmest alt av Windows programvare og spill så sant man ikke tar sjansen på spille dataspill som krever det råeste innen spillgrafikk. Derimot kjører den Full HD 1920 så det griner innen video og har surround stereo høyttalere innebygd. At den også har innebygd nyeste utgaven av Skype 2010 HD er er også kuult. Snakk med levende video og lyd i HD kvalitet helt gratis med alle som bruker Skype verden rundt. Tastaturet er selvsagt touchscreen og vises på skjermen i de fleste språk i verden og så stort at det er enkelt å bruke touch-metoden. Foretrekker man trådløst tastatur kan det også kjøpes. Selvsagt kan den kommunisere med det meste av datautstyr en har som skrivere, andre PCer, harddisker og det meste annet som bruker USB standardene. Også trådløst bredbånd via Wifi og trolig kan man også anvende mobil USB bredbånd fra ulike aktørene vi har i Norge.
Skjermen er på 9" med HD oppløsning i en innebygd LED flatskjerm. Altså som å¨holde en moderne liten LED-TV i hånda med datamaskin innebygget. Selvsagt kan man nyte Full HD videoer på TV skjermen også ved koble den til en liten ekstra enhet som kan kjøpes. Herligheten koster 500 euro og den produseres i Archos hjemland Frankrike og har vært i salg helt siden lanseringen av Windows 7. Skulle det bli litt for vanskelig å alltid manøvrere med bare bruk av fingrene på skjermen har den selvsagt også innebygd en genial retningsbryter og museknapp løsning rett utenfor skjermen på høyre side. Dessverre er ingen i Norge som har satt i gang salg av denne Tablet PCen ennå selv om den er desidert beste Tablet PCen hittil og langt bedre enn Steve Jobs hjertebarn Ipad. Det går kjempefint an å bestille den fra f.eks. Frankrike og Archos egen nettside, men så er det dette med at 500 euro blir en del mere med norsk moms og toll oppå. Jeg har fra før av hele 3 av Archos bærbare 7" mediasentre som ligger milesvis foran alle konkurrenter inkludert Apple som alltid stjeler og kopierer helt vilt andres teknologiske nyvinninger. Archos startet opp med bl.a. bruk av harddisk i sine mediaspillere og med touchscreen i god tid før Apple. Steve Jobs lyver gang på gang med at de er finner opp teknologi først og har en markedsapparat og budsjett som gjør at de hiver produktene sine på mediafolk og Apple fantaster i et vannvittig nivå. Det at Apple anvender millionbeløp hver dag på sin markedsføring av produktene ødelegger masse for den reelle konkurransen. Steve Jobs leker Gud og får alle Apple fantastene til å gå helt av hengslene gang på gang. Selv vil jeg nå velge kjøpe meg via egen import en Archos 9 Tablet PC selv om det vil koste meg bortimot 6000 kroner med moms og toll inkludert. Jeg gir blanke i Apple's produkter nok en gang.

3. april 2010 kl. 22:27
Anonym sa...

Mac er et kvalitetsprodukt. iPod er middelmådig som mp3-spiller, iPhone er også middelmådig. Jeg skjønner ikke hvorfor alle produktene til et selskap slår så bra an blant mange, når det strengt tatt kun er en type produkt som faktisk er kvalitet, mens resten er pengemaskiner og ikke noe annet. iPad slår sikkert an, fordi det er Apple, men det hadde nok også iSex eller iRobot gjort. En sexrobot hadde garantert slått an om Apple hadde stått bak, selv om de fleste i utgangspunktet anser dette som helt fjernt...

3. april 2010 kl. 23:53
Anonym sa...

http://www.examiner.com/x-14552-Social-Media-Examiner~y2010m4d3-Top-10-things-to-do-with-the-iPad-once-you-are-stuck-with-it

5. april 2010 kl. 12:15
Anonym sa...

Utrolig at alle de som ikke bruker Mac eller iPhone eller andre produkter fra Apple er så UTROLIG interesserte i å kommentere de samme produktene? iENVY?

6. april 2010 kl. 23:44

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB