lørdag 3. april 2010

Unngå skandaler og bli like populær som Mette Marit


I en meningsmåling gjort for Dagbladet, fremgår det at hele 58 prosent av de spurte synes kronprinsesse Mette Marit er et godt forbilde. Forhenværende soussjef ved slottet, Carl Erik Grimstad forklarer populariteten slik: "At hun har unngått skandaler". Hehe, superbra forklaring fra den omdiskuterte Grimstad! Unngå skandaler og du vil bli populær du også.

Men det Grimstad egentlig sier, er at hvis du har en litt problematisk fortid, så er det nok å holde seg unna problemer i fremtiden for å bli godtatt av storsamfunnet. Og det er en del sannhet i dette. Du må rett og slett slutte å gjøre det du synes har vært aller mest gøy i livet! Ellers er du det Friedrich Nietzsche ville kalt Untermensch, og undermenneske, det vil du vel ikke være!??


8 kommentarer:

TURID JUELL sa...

Nok er nok! Et "glansbilde " av en kronprinsesse, som er helt kommersielt laget. Med alle sin kreasjoner, sko og vesker fra Paris og Roma. Som tør å framstå som "de fattiges beskytter. Hva er hun egentlig verdt? Stikk "fingeren i jorda" nordmenn, berømm andre som gjør en ærlig, dårlig betLT JOBB.

3. april 2010 kl. 15:40
Anonym sa...

Er ikke mette marit en gammel narkoman, altså halve Norge har en narkoman som forbilde ? noen som får såpass godt betalt for å hånd hilse på folk kan umulig være ett forbilde for noen, har Norge sunket så lavt ?

3. april 2010 kl. 15:57
Anonym sa...

Forbilde for hvem??? Og hvorfor??? Har hun gjort noe spesielt??

3. april 2010 kl. 16:13
Anonym sa...

Godt forbilde? Erm.... jeg tror ikke det. Jeg ville ikke anbefale unge jenter aa feste i vei, ikke gidde aa faa seg ordentlig utdannelse, og i stedet gifte seg med en mann slik at de faar hoey status og $$$$$ designerklaer. Nei takk.

3. april 2010 kl. 16:25
Anonym sa...

Samtidig som de snakker dritt om thaidamer som kommer til Norge for å leve i litt "luksus"

3. april 2010 kl. 16:47
Anonym sa...

Mette Marit er ett forbilde for alle genrasjoner.




JILL

3. april 2010 kl. 21:38
Anonym sa...

Nei, kongehuset er dødt. Vi trenger ikke museumsfigurer i Norge mere, vi har mere enn nok!!!!

4. april 2010 kl. 09:21
Anonym sa...

hun er da ikke så ille. hun har en "fortid" som de fleste av oss, men hun har vokst det fra seg, funnet kjærligheten, og fungerer godt i sitt nye liv som mor, kone og prinsesse.
og hun har aldri vært narkoman. heller party girl, og populær innen techno musikk sin verden.
kongehuset diskusjon er et annet tema.

7. april 2010 kl. 09:36

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB