mandag 5. april 2010

Et resultat av vold på film

Et dobbeltdrap på to menn ryster Sverige. En 34 årig kvinne er pågrepet, mistenkt for drapene. Det er relativt sjeldent at kvinner går til det skritt og dreper, men i fremtiden vil dette skje mer og mer. I den senere tid har filmer som "Kill Bill", "Menn som hater kvinner", og nå norske "Hora", hatt voldelige kvinner med hevnmotiv som tema. Resultatet av at samfunnet blir påvirket av film ser vi nå i Sverige

3 kommentarer:

Anonym sa...

Litt lettvint å legge skylden på voldelige filmer, syns du ikke? Jeg er veldig filminteressert, og liker spesielt godt grøssere. Har sett det meste som er å se av grøssere der ute. Du ser ikke meg springe rundt å drepe folk pga dette. Det er stort sett mennesker med psykiske lidelser som dreper...sånn er det med den saken.

5. april 2010 kl. 16:08
Anonym sa...

Blir for tullete. Vil dra inn et ganske bra sitat jeg leste fra Eli Roth mener jeg å huske det var. Om noen bruker metoder og motiv fra bibelen, ville man ikke forby den og si den er grunnen til det som har skjedd, da er det en lunetic som ikke kan styre seg, men med filmer er det straks grunnet vold i film osv.

5. april 2010 kl. 16:11
Anonym sa...

Dummeste logikken jeg noensinne har hørt om. Dette må være skrevet kun for å provosere på seg trafikk til bloggen sin.

5. april 2010 kl. 16:24

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB