tirsdag 6. april 2010

Ja til enda flere fotobokser!


En fotoboks i Oslofjordtunnelen er en av fotoboksene som knipser flest bilister i hele landet. Og det er det kun én årsak til det: folk kjører for fort. Det viser seg at sjåfører bremser og slakker farten når de vet at en fotoboks står i veikanten, og på den måten har fotobokser en god effekt. Vi vet ikke hvor mange ulykker fotoboksene har hindret, men antakelig mange i året. Dessuten bidrar de som kjører for fort og blir tatt, med penger til statskassa. Og det kommer jo hele samfunnet til gode. Så derfor kan vi gjerne ha sett enda flere fotobokser. 

6 kommentarer:

Anonym sa...

Lite tips : ALLTID be om å få tilsendt bilde om ein skulle vere så uheldig å bli tatt og får tilsendt bot. Ofte er bilde så dårleg at det ikkje kan nyttast ved identifisering, men politiet sender likavel ut bot.

6. april 2010 kl. 10:29
Anonym sa...

Sorry, men du er helt på jordet. Når folk er nødt til å hastebremse, tror du det gjør trafikken tryggere? Fotoboksene gjør nok trafikken farligere, enn tryggere. Og hvorfor tror du folk bryter fartsgrensene? Fordi veiene er for dårlige. Mindre enn 10% av inntektene staten får fra veiene blir brukt på veier. Og dette mener du er OK? Du vil faktisk ha mer av det. Det er helt absurd at vi har så dårlige veier her, men allikevel så skal vi få avgifter i øst og vest, og straffes regelmessig. Snart får vi bomstasjon ved garasjeporten vår.

Jeg har lest noen andre av dine blogginnlegg i tillegg, og ja, du er så dum som jeg tror. Det er ikke bare at du er missinformert om alt, du er bare altfor dum til å, i det hele tatt, forstå elementære aspekter i vårt samfunn. Du er en "simpleton". Jeg har forståelse for at du så lett tilpasser deg raddis-holdninger. Det er jo det eneste du klarer å trekke hodet ditt over. Jeg synes du skal ha et handicap-skilt på bloggen din, med undertekst; "Tilbakestående". Da forstår folk med en gang at du ikke akkurat er noen "tenker".

6. april 2010 kl. 10:54
Anonym sa...

HA HA HA HA HA HA HA HA Så jevli enig med innlegger 10:54........
Kunne ikke sagt dt bedre sjæ`l...........

6. april 2010 kl. 13:10
Anonym sa...

Til innlegg 10:54:

Så folk kjører for fort fordi veiene er for dårlige?! Skulle da tro at man kjørte saktere hvis vegene var dårlige?

6. april 2010 kl. 13:27
Anonym sa...

Problemet med fotoboksene er at de ikke kan teste om sjåføren er ruset, gyldig førerkort osv. På strekkningen her jeg bor å til byen var det titt å ofte kontroller, men etter boksene kom opp opphørte de helt.

Kan ikke si jeg føler meg trygger med de fotoboksene, heller tvert om.

6. april 2010 kl. 15:23
Anonym sa...

Til innlegg 13:27:
Hvis det hadde vært bedre veier hadde vi hatt høyere fartsgrenser... Resolved!

6. april 2010 kl. 23:49

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB