tirsdag 6. april 2010

Nytt iPhone OS. Hahahaha!

Et nytt operativsystem til tulletelefonen iPhone er på trappene, denne gangen i v 4.0. Apple er langt bak sine mer moderne konkurrenter som HTC og Samsung. Det hjelper ikke med nytt operativsystem når det allerede er gammeldags før det lanseres.

29 kommentarer:

Anonym sa...

Kanskje ærlige - ja - men dumme, uintelligente og svært lite utfyllende kommentarer. Dette er jo bare overfladisk vås uten ett snev av argumentasjon...

6. april 2010 kl. 19:57
Anonym sa...

du veit jo ikke hva som er nytt en gang.

6. april 2010 kl. 20:03
Anonym sa...

Litt ironisk at det dukker opp iPhone reklame her hos deg da.

6. april 2010 kl. 20:13
Anonym sa...

Lol

6. april 2010 kl. 20:15
Anonym sa...

Dette her er jo helt på jordet. Apple har alltid vært nyskapende og ledende i sin bransje når det gjelder teknologi. Maskinene er langt mer politelige, og er slettes ikke så dyrt som man vil ha det til.

6. april 2010 kl. 20:30
Anonym sa...

Aner vi en bitter liten microsoft-fanboy mellom linjene? Jeg bare ler av denne type kunnskapsløs blogg.
God bedring, lille venn...

6. april 2010 kl. 20:53
Anonym sa...

Du har bra suksess med Apple-ertingen din! :-)

6. april 2010 kl. 21:22
Anonym sa...

Vel, det var vel bare for det meste vås fra omtrent alle her. At maskienene er mer pålitlige er i allefall et skudd i blinde hvis du skal ta alle Apple's sine maskiner under en kam, for du spesifiserte jo absolutt ingenting. Hvis du vet hva du driver med, så får du en pålitlig datamaskin uten noe eple på. Og Apple er dyrt i forhold til hva man får for pengene hvis man ser bort i fra software og sammenligner hardware.

6. april 2010 kl. 21:23
Anonym sa...

Multitasking og kontkakt på hovedmenyen er funksjoner min HTC HD2 er vell utstyrt med!

6. april 2010 kl. 21:24
Anonym sa...

Haha, og du har overhodet ikke peiling på hva du snakker om. Tåplig.

6. april 2010 kl. 21:30
Anonym sa...

Nå var det jo iPhone som ble diskutert her da. Så alle referanser til maskiner kan jo tenkes å gå til iPhone da?
Og ja, Apples maskiner (det være seg datamaskiner eller telefoner) er mer pålitelige enn det meste av annen maskinvare som selges. En her sier at hvis man vet hva man holder på med, får man bra maskiner. Ja, det er sant. Men folk flest vet ikke hva de holder på med. Og for dem, som faktisk er det store flertallet av oss, er Apple-maskinvare gode alternativer.

Det å si at Apple ligger etter alle andre på teknologisida er bare sprøyt. Hvorfor følger teknofolka nøye med på bla. denne lanseringen da? Om Apple hadde ligget langt etter som det blir påstått her, hadde de vel ikke fulgt med i det hele tatt.
Men klart, om man sammenligner iPhone med smartphone-telefoner fra andre produsenter blir nok iPhone dårligere. Men det er fordi iPhone ikke er en smartphone. Til å ikke være det, er iPhone faktisk nokså bra.
Dessuten vil jeg gjerne få se hva som er så avleggs ved teknologien til iPhone? Hvilken teknologi er det her som henger sånn etter Samsung og HTC?

For dere som synes Apple er dyrt: Ja, det er det. Men det finnes faktisk noen der ute som er villige til å betale for design og estetikk. Noen som synes det kankskje er viktigere enn å ha en ekstra gig i prosessoren eller et ekstra fett grafikkort.

For the record: Jeg sitter på en Windows 7-maskin. Acer. Synes den er nokså bra. Men jeg eier da en iPhone. Og er strålende fornøyd med det. Ikke fordi jeg er Apple-fan. Men fordi jeg synes jeg har en dritbra telefon.

6. april 2010 kl. 21:33
Anonym sa...

________________________________________________
Dette her er jo helt på jordet. Apple har alltid vært nyskapende og ledende i sin bransje når det gjelder teknologi. Maskinene er langt mer politelige, og er slettes ikke så dyrt som man vil ha det til.
________________________________________________
tihihi... du burde få en egen "Helt Feil" plass =)

6. april 2010 kl. 21:51
Anonym sa...

Dakar lille mannen som ikke har penger til å kjøpe seg en iPhone og må suttre som en feit liten fjortis....

6. april 2010 kl. 21:55
Anonym sa...

Passende navn på bloggen din, det skal du ha.

6. april 2010 kl. 21:59
Anonym sa...

"teknoverden"... tjah... vel.. nei.
Apple-Jugend var sikkert i ekstase og sjokkert til tårer.
Apple er slett ikke så pålitelige som bermen skal ha det til og de er ikke nyskapende men innoverende når det kommer til å designe produktene sine samt å få omtale fra all verdens pressediltere.
Jeg har egentlig ikke så mye imot Apple sine produkter generelt.
Det jeg har noe imot er brukerne og selve konsernet. Sieg Heisann!

6. april 2010 kl. 22:01
Anonym sa...

hvordan kan du si at maskinvaren til apple er mer stabil enn på microsoft og linux os? Du er jo helt korka! maskinvaren er akkurat det samme bortsett fra at det er bedre, mer avansert og nyere hardware i MS/linux maskiner! Greit at software kan være mer stabil på apple, men ikke faen at det er det på Iphone! dama har iphone 3gs jeg har HD2, begge kjøpt til samme tid.. gjett hvilken telefon som er mest stabil din tullkuk. Iphone tryner OFTE, mens MSos tryner ca halvparten. Takk gud for god multitasking, god prosessor, masse ram og hææææærlig software som kan brukes til ALT! fuck iphone!

6. april 2010 kl. 22:10
RoyalGard sa...

kunnskapsløs blogg.

6. april 2010 kl. 22:35
Oslo sa...

Det er ikke noe galt med Apple sine produkter, de har bare valgt en annen vei å gå enn andre. Joda, du kan kjøpe en telefon som kjører Android eller whatever, men programvaren du får tak i vil aldri være like god. Da snakker jeg ikke om OSet. Folk som utvikler apps for iPhone vet akkurat hva de har å forholde seg til. Man er låst til én plattform og trenger ikke å tenke på hva slags mobil man utvikler for. Det gir muligheter, men setter også begrensninger. Det er ikke sikkert alle forstår dette, men når man velger Apple så velger man bort mange friheter; samtidig som man får mange fordeler. Så lenge Apple har den markedsandelen de har så vil jeg si at Apple er et godt valg. Hadde de vært en liten leverandør med en begrenset markedsandel så hadde hele konseptet de kjører vært idiotisk. Men de er ikke det, så det er ikke det.

6. april 2010 kl. 22:44
Anonym sa...

Hvem er du egentlig? Og hvorfor gidder du å lage en så vanvittig rotten blogpost?

6. april 2010 kl. 22:53
Anonym sa...

Hehe. Clickbait.

6. april 2010 kl. 22:59
Anonym sa...

her var det mye sure grinete microsoft-fanboys. forresten leste jeg i et computer magazin at de proffeste hackerne bruker apple.. Ikke vet jeg. Etter å vært igjennom mange forskjellige mobilmerker, må jeg si at iphone er deilig å holde på med, alt "flyter" så bra. Ikke som Htc HD2 som broren min har. den vinner på papiret men suger ræv i praksis, anbefaler folk å ikke kjøpe denne. Men det er min personlige mening, sikkert et par stykker som syns den er bra å vil anbefale den, regner med at det er folk som i så fall eier en selv og prøver å forsvare kjøpet sitt. Tror nok mange av fanboyene kommer til å måtte bite i det sure eplet(som i apple! hahaha! åh gud! noen ganger er jeg så morsom) å kjøpe seg en iphone, ipad, eller en mac maskin en dag. Det å henge seg fast i en ting er bare barnslig. Vær åpen for nye ting dere fanboys! så kanskje dere en dag får venner:) lykke til!

6. april 2010 kl. 23:14
Anonym sa...

Det var faktisk HTC diamond som til slutt drev meg til å kjøpe en iPhone. Og da snakker vi en HTC diamond som jeg fikk gratis av arbeidsgiver. Etter å ha brukt den et halvt år var jeg klar som et egg for å betale for en iPhone selv, rett og slett fordi diamond var så elendig at jeg ikke orket mer.

6. april 2010 kl. 23:18
Anonym sa...

Min Nexus One:
- Har samme oppløysing i bredden som iPhone har i høgda.
- Har multitasking.
- Er ikkje låst til programmer som passer Apple.
- Er mykje raskare enn iPhone.
- Er billegare enn iPhone.
- Låser deg ikkje til operatør.

Kanskje det er grunnen til at denne telefonen solgte meir enn iPhone på verdensbasis i februar?

6. april 2010 kl. 23:31
Anonym sa...

Nexus One? Hva er det?

6. april 2010 kl. 23:42
Anonym sa...

@Anonym - 6. april 2010 23.14
"forresten leste jeg i et computer magazin at de proffeste hackerne bruker apple.."

Hahahaha! Lisbeth Salander?

6. april 2010 kl. 23:57
Anonym sa...

ny forskning viser at de som "hater" apple produkter er typisk fattige pedofile som selv ble sexuelt misbrukt som barn, de er derfor svært usikre og redde når det kommer til nye ting. Men det som er fasinerende i denne forskningen er at nettopp disse "ofrene" viser seg å søke mot HTC og Nexus, samt sverge evig troskap til Bill Gates.

7. april 2010 kl. 01:06
Anonym sa...

"min Nexus one:

- kan dytte en kransekake opp i rumpa og synge nasjonalsangen, samtidig!
- kan spille "little-boy-fruit cake" i flere nettlesere enn safari.
-Solgte flere eksemplarer under karnevalet i Rio enn iphone.
-er billigst på markedet, passer fint for fattigfolk."

7. april 2010 kl. 01:17
Anonym sa...

Dude! Genial blogg. Fortsett slik er du snill! :)

8. april 2010 kl. 00:15
Anonym sa...

Apple har god design og et delikat software. Hardwaren er jo ikke super. Så lenge salget er bra, trenger en ikke utstyre telefonen med mer enn nødvendig, billigere å produsere, større fortjeneste.
Når salget går dårligere og konkurrentene nærmer seg, DA lanseres noe nytt.... ikke før.
En fordel Apple har er jo at de har full kontroll på operativsystemet som er skreddersydd for sin egen telefon. Android f.eks. må jo kjøres på mye forskjellig.

8. april 2010 kl. 15:05

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB