søndag 4. april 2010

Avslører det som befinner seg under dekselet på iPad

Det var store forvetninger da iPad ble lagt ut for salg lørdag morgen. Nå som folk har skaffet seg denne hypede dingsen, begynner bilder av hva som gjemmer seg under dekselet å bli lagt ut på nettet. Jeg har sett ett av bildene, og resultatet er slett ikke overraskende.

Bildet ser du her:





Trykk på bildet for å forstørre det.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hehe. Hadde det bare vært en ipod på bildet så ville det vært mer korrekt. Ipaden kan man ikke ringe med. Det vises en iphone på bildet hvor innmaten vises ;).

4. april 2010 kl. 08:02
Anonym sa...

PC brukere skjønner ikke og vil aldri skjønne hemmeligheten bak hvorfor folk elsker deres produkter. her skal jeg mate dere inn med teskje: De elsker apple fordi det de lager gjør jobben perfect. It just works. Men det viktigte av alt er SERVICEN apple gir alle sine kunder. De blir behandlet ekstremt profesjonelt av alle apple ansatte, de blir behandlet med høy respekt. Hvis noe feil skjer, så fikser apple problemet raskt og profesjonelt. Handler man hos apple, trenger man ikke å snakke med elkjøp-ansatte som er trenet opp til å lyve seg ut av alle mulige situasjoner. Flere og flere folk begynner sakte men sikkert å bli drittlei av å bli behandlet som idioter av PC selgere fra elkjøp og andre tullinger. Så de går dit de får skikkelig behandling - hos apple. Just deal with it people, not everybody likes to be treated like sheep by the PC distributors.

4. april 2010 kl. 09:01
Anonym sa...

Sa en av milliarder av apple sauer. Dere er så mange nå at dere må fatte at dere ikke lenger er underdogs eller unike.

Har brukt windows7 nå i 4 måneder og alt "just worked" så ingenting spesiellt der. Det som er kjedelig med mac er at nesten alle macer ser helt like ut... Takk til lenovo, acer, hp osv. som faktisk gir oss produkter som har variasjon!

Servicen er forsåvidt god hos de andre produsentene også...

4. april 2010 kl. 09:21
Anonym sa...

Drit i å blogge. Du har ikke peiling og tilfører ingenting.

4. april 2010 kl. 10:51
Anonym sa...

Du har ikke peiling på hva du skriver om. Jeg skal kjøpe meg en iPad nå snart, og jeg har en macbook pro 15" og en iPod touch. alt det fungerer kjempe bra. det er ikke noe galt med det. uansett så har du finni et bilde av en iPhone. Jeg har et tips til deg: slutt å blogg

4. april 2010 kl. 10:58
Anonym sa...

Morsomt bilde. Men jeg håper du skjønner at den som har laget dette bildet, har lekt seg litt med Photoshop.....

4. april 2010 kl. 11:13
Anonym sa...

Det kommer bilder av hva som gjemmer seg under dekselet på iPaden.
Jeg lurer på hva som gjemmer seg under topplokket på folk som står i kø for å kjøpe den til overpris.

4. april 2010 kl. 14:04

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB