fredag 2. april 2010

De har seg selv og takke


På denne tiden av året er det ekstra stor snøskredfare i fjellet. Samtidig med at skredfaren er stor, er det eksremt mange som finner veien til, nettopp, fjellet. Men skjønner ikke folk at det er farlig i fjellet når snøen begynner å bli tung? Hvorfor er det en like stor nyhet hver gang enda en er blitt tatt av ras? Hold dere unna fjellet når det begynner å bli varmere i været!!!

For den som ikke visste det: Ikke gå på den gule stripa midt i veien...

4 kommentarer:

Anonym sa...

vil bare minne deg om at du refererer til et dødsfall i innlegget ditt og at pårørende kan lese innlegget ditt. Syns dette var vondt å lese.

2. april 2010 kl. 21:28
Stig sa...

Aviser, nyheter på tv, se og hør, nettaviser... ja hvem er det som IKKE refererer til dødsfall!?? Du må ha det mye vondt du :-)

2. april 2010 kl. 21:52
Anonym sa...

De fleste som referer til ulykker der det har gått med liv har fornuft og vett nok til å ikke antyde at det er ofrene sin egen feil at de mistet livet siden de var "dumme nok" til å utsette seg for fare.

At bloggskribenten også mener at det er farlig å ferdes i fjellet pga rasfare, slik at folk skal holde seg hjemme, føyer seg bare inn i rekken av missforståtte og kunskapsløse konklusjoner.

3. april 2010 kl. 18:10
Stig sa...

@Anonym #4: Forklar hva misoppfattelsen går ut på er du snill :-)Jeg forstår ikke hvorfor det er en kunnskapsløs konklusjon å si at siden det er enorm rasfare i fjellet, så bør folk holde seg unna. Trenger ikke kunnskap for å forstå det en gang. Det er ren logikk. Hvis A, så B.

Jeg er nok kunnskapsløs, men ikke så kunnskapsløs at jeg ikke vet hvordan ordene misforståtte og kunnskap staves riktig. ;-)

3. april 2010 kl. 18:38

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB