fredag 2. april 2010

Hva med føreren av bilen?


Ei 8 år gammel jente ble i dag påkjørt i Kviteseid i Telemark. Hun skal ha blitt kastet flere meter opp i lufta etter sammenstøtet. Jenta ble brakt til sykehus med luftambulanse. Tragisk hendelse, men stopp litt. Hva med føreren av bilen? Den gamle mannen som er mistenkt for å ha vært påvirket av medisiner mens han kjørte bil. Hva med han? Har ikke han noen rettigheter da? Han blir nok sett på som den store stygge ulven, som alle håper mister førerkortet etter denne hendelsen.

Men er det rettferdig, at en stakkars gammel mann ikke kan kjøre bil på en stund, og som i tillegg risikerer en ganske høy bot? Kanskje han får store psykiske problemer etter å ha skadet den lille jenta. Nei, vi må ta mer vare på de som utsetter andre for fare i dette landet. Det skulle bare mangle.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vi vet ingenting om hvorvidt det var en ulykke eller uaktsomt..Men i slike tilfeller som dette, så hyler verden etter en syndebukk - og det får vi nok..

2. april 2010 kl. 19:59
Anonym sa...

Han får sikkert skyldfølelse nok av å kjørt på den stakars jenta. Vet æ iallfall hadde hatt det vondt etter noe slikt. Holdt på å kjøre på ei lita jente en gang, men stoppet heldigvis akkurat i tide. Kom springende ut i veien bak ei blokk.

2. april 2010 kl. 21:33
Anonym sa...

Ulykken skjedde midt på slusen over til Vrådal alpinanlegg. Der er det meget trangt. Har han holdt 50-60 km/t der, så er det for mye i mine øyne. Jeg kom til stedet bare minutter etter ulykken. Det var masse folk som stimlet rundt henne, så jeg gikk ikke ned til selve ulykkesplassen. Etter mitt syn bør man ned i ca 30km/t når man passerer denne slusen. Dette er også en oversiktlig plass, men det er meget trangt å passere der. Håper jentungen er på bena raskt.

3. april 2010 kl. 09:04
Anonym sa...

Alle håper selvfølgelig at det går godt med jenta. Men det blogger mener er vel at sjåfører blir forhåndsdømt her i landet. Det heter at man ikke kan straffes to ganger for en forseelse og politiet i Norge ser ikke på å bli fratatt førerkort som en straff. Derfor gis det bøter i tilegg. Irritert yrkessjåfør :(

3. april 2010 kl. 10:31
Anonym sa...

Det finnes ikke unnskyldning for å kjøre på barn!
Farten må avpasses etter forholdene slik at man kan stoppe i tide hvis det er uoversiktelig!

3. april 2010 kl. 10:44
Anonym sa...

Du bør lære deg norsk. Føreren skrives ikke med stor F, med mindre det er Hitler du sikter til.....

3. april 2010 kl. 12:39

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB