lørdag 3. april 2010

Den største feilen hun gjorde var å bli født

Mexicos "Maddie-sak", forsvinningen og nå drapet på den 4 år gamle jenta Paulette Gabara Farah har fått en ny vending. Både moren, bestemoren, flere av de nærmeste familiemedlemene og familiens nærmeste krets mistenkes nå for å ha noe med drapet å gjøre. Det virker som om det faktisk er en stor sammensvergelse. Det eneste gale Paulette gjorde, var å bli født handikappet og uten evne til å snakke. Klart det blir en for stor belastning, og en skramme i familietreet for en velstående famile i det ellers fattige Mexico. -Jepp, da kvitter vi oss med problemet!


7 kommentarer:

Mikal sa...

Ah, slike blogger som det du har gjør meg kvalm.

Du vet jo virkelig ikke det du skriver her, så hvorfor skrive det?
Kanskje har du rett, men vent nå med slike latterlige spekulasjoner, til svaret foreligger. Hva er poenget?

Også poste linken din på vg.no, slik at idioter (denne gangen) som meg, trykker meg inn på den latterlige bloggen din...

3. april 2010 kl. 19:21
Stig sa...

@Mikal: Takk for at du klikket deg inn da;-) Ha en fin dag! (Håper at kvalmen gir seg i løpet av kvelden, hvis ikke skal fersk ingefær ha en god effekt.)

3. april 2010 kl. 19:30
Anonym sa...

Jeg er enig med mikal...Altså, det er ikke jenta's skyld at hun ble født sånn...

3. april 2010 kl. 20:51
Barbro sa...

Herr General!Vet du,nå synes jeg du var litt vel bastant.Vi vet jo ikke handlingsforløpet enda,så litt forsiktige bør vi være med å uttale oss.

3. april 2010 kl. 22:28
Anonym sa...

altså...hørt om ironi folkens??

4. april 2010 kl. 12:06
Jenta med glasskoene sa...

Enkelte ting skal man ikke tulle med. Som for eksempel denne forferdelige sake med den stakkars lille jenta. Det å bli født med et handikapp er forferdelig for den personen det gjelder. Da skal man hvertfall være sikker på å ha en støttende familie som er glad i deg uansett hva. Du skal ikke ha en familie som dreper deg og legger deg under en madrass. Denne saken gjorde meg kvalm og jeg syns så fryktelig synd på jenta som bare ble 4 år! Dette blogginnlegge derimot, gjorde meg sint og også kvalm. Er du en idiot som lever av å være nagtiv og latterliggjøre alvorlige situasjoner?

4. april 2010 kl. 16:15
Anonym sa...

jeg skjønte ikke hvorfor hennes feil var å bli født...

2. mai 2010 kl. 13:12

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB