fredag 2. april 2010

Hæ? Enda mer kokain??


En tankbil lastet med over ett tonn kokain ble stoppet i Bolivia i forrige uke. Tankbilen var på vei fra Peru og inn i Bolivia da boliviansk narkotikapoliti slo til. Nå må det vel snart være slutt på all denne narkotikatrafikken. Narkotika er jo ulovlig! At de ikke skjønner det snart.

5 kommentarer:

Håvar Krane sa...

Um da. Hva var egentlig meningen med denne artikkelen herr eller fru bloggskribent? Tror du ikke kartellene forstår at dette er forbudt? Kanskje derfor de driver med det. Forbud er det samme som god butikk for de som ikke har samvittighet

2. april 2010 kl. 18:16
Anonym sa...

Forbud fungerer ikke!

2. april 2010 kl. 19:34
Vetle Ye sa...

hmm... om du virkelig innbiller deg at de ikke var klar over hvorvidt deth er var lovlig eller ikke... hvorfor kjørte de kokainen rundt i en diger tankbil?

2. april 2010 kl. 19:44
Anonym sa...

Forbud fungerer uansett ikke, og forbudet mot kokaplanten er årsaken til utallige menneskerettighetsbrudd i latinamerika hvert år. Mange tusen mennesker dør i en narkotikakrig man aldri kan vinne. Vi må legalisere kokaplanten og tillate eksport av koka - forbudspolitikken må fjernes. Vi må få fred i narkotikakrigen.

2. april 2010 kl. 19:50
Anonym sa...

Litt kokain skader ikke noen så lenge man kan kontrollere det selv. Kan ikke bare man legalisere det? Hvorfor skal jeg bli forbryter bare fordi ikke andre absolutt skal misbruke det? Til og med et stoff som er basert på en naturlig plante. Det er rett og slett urettferdig!!

2. april 2010 kl. 23:38

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB