tirsdag 6. april 2010

Brangelina er endelig i Bosnia!

Brad Pitt og Angelina Jolie, også kjent som Brangelina, er i Bosnia på en såkalt overraskelsesvisit. Der skal de hilse på flyktningene etter krigen, og spre glede blant dem som ikke har det så godt. Akkurat hva slike mennesker trenger! Å få hilse på et par amerikanske Hollywood-kjendiser gjør sikkert at livet som flyktning endelig tar en slutt. Vi får ihvertfall håpe at Angelina går rundt toppløs, og at hun fortsatt har melk i brystene etter sin egen graviditet. Da kan jo noen sulte bosniske småbarn få litt mat om ikke annet.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Du har ikke helt skjønt det eller hva...? Hvis det ikke hadde vært for Brangelina så hadde du ikke tenkt på Bosnia og kanskje heller ikke visst om flytningene i landsbyen Medjedja. Skjønner du???

Mvh Bill Ø.

6. april 2010 kl. 21:17
Johanne Grov sa...

Angelina er jo FN-ambassadør så hvorfor skulle ikek det der ha vært jobben hennes? Kunne godt hende de fikk penger og mat de som bodde der også.

6. april 2010 kl. 21:18
Gunn-da sa...

Les ditt eget Schopenhauersitat; ditt innlegg er fremdeles på det første stadiet; det er latterlig. Det er mulig Schopenhauer nå snur seg i graven, men jeg tror innlegget ditt forblir på det latterlige stadiet. Heisannhoppsann! No hard feelings!

6. april 2010 kl. 21:26
Anonym sa...

Herlig innlegg og det er mye i det du sier. Det hjelper ikke med besøk av pyntedokker. Hjelp kan man få uten dette selebre besøk. Dette er mest for ansikt utad for dette ryktebelastede smaboerparet.

6. april 2010 kl. 23:02
Anonym sa...

Jeg har alltid lurt på hvem som betaler reisen og oppholdet til disse kjendisene når de reiser rundt i verden. Er det FN eller betaler de selv? De reiser sikkert ikke economy class disse folka og jeg tviler på at de bor på ungdomsherberget.

7. april 2010 kl. 00:56
Anonym sa...

Synes det er fint at noen bryr seg og kaster litt lys over elendighet rundt om i verden. Begge bidrar mye økonomisk, det er vel den gleden man får når man har mye penger og er villig til å dele med andre.

7. april 2010 kl. 05:57
Anonym sa...

fint innlegg. er selv fra bosnia og ser ingen vits i at "flyktninger" i bosnia skal overraskelse-besøkes av verken dette eller andre hollywood par. krigen har dessuten sluttet for mer enn 10 år siden, de kunne like gjerne besøke oss, flyktninger i norge.

7. april 2010 kl. 09:23
Kim sa...

Målet for denne turen er å kaste lys på flyktninger i eget land, de som valgte å bli igjen for å bygge opp landet sitt etter krigen. Ikke de som flyktet til rike land i vesten og ikke lider noen nød. Mission accomplished ettersom dette nådde førstesiden i norske og utenlandske nettaviser. I motsetning til å sutre å slenge dritt tok disse seg tid fra en travel hverdag for å nettop sørge for mediedekning. Slutt å sutre å klage og gjør noe for disse folka selv for svarte. Eller dyrk den negative energien og middelmådigheten deres i stillhet da den uansett ikke hjelper noen i nød!

7. april 2010 kl. 12:58
Anonym sa...

Hei Angelina og Pit
Super at dere kunne besøke Bosnia 15 år etter krigen.Kunne dere gjøre noe at EU ikke tar Serbia som sitt medlem, de som er ansvarlige for massakren i Srebrenica jogger i Beograd hver morning.Eller er det glemt at noen har ansvaret for at 8000 menesker blr slaktet pga de var muslimer ,midt i det demokratiske Europa.Mer ble sagt om den kvinen som kastet katta i søpel enn om den massakren.FORKASTELIG ,men ...Kanskje det er ikke kulturelt å spøre om dette ? Kanskje det påvirker europisk kultur ? Bare spør

28. august 2010 kl. 12:49

Legg inn en kommentar

 

©2010HELT FEIL!!! | by TNB